HTML

Fent van a neten a teljes album!!!

2008.08.19. 17:11 | MaggotRicsi | Szólj hozzá!

Kedves japán barátaink feltöltötték az albumot,a 3 bónusz számmal együtt.szerintem ez az eddigi legfaszább albumuk:

http://www.megaupload.com/?d=DHTP6U5A namármost,itt azt kell csinálni,hogy látsz egy megauploados feliratot.mellette van egy olyan felirat,hogy please enter...(itt lesz egy három karakterből álló betűkód,amit a mellette lévő kockába kell begépelned,katt rá a downloadra,megvárod amíg a free user alatt letelik az a negyvenvalahány mp,és katt a free downloadra)ez lehet,h néhány embernek egyértelmű,de volt pár ember,akinek elküldtem a linket,és nem tudta letölteni.

Sikerült feltöltenem az összes SK albumot(rapidshare-ról úgy tudsz tölteni,h itt is rákattolsz a free user-re,megvárod míg letelik az idő,és katt rá a downloadra.

http://rapidshare.com/files/138235449/9.0-Live.rar.html -koncertalbum

http://rapidshare.com/files/138319367/Crowz.rar.html -és itt a kiadatlan albumuk,az 1997-es Crowz.ez az album gyakorlatilag a Slipknot album nyers változata.Találhattok olyan számokat,amelyek a Slipknot albumon is rajta vannak,csak más a hangzása és a címe.

http://rapidshare.com/files/138330731/Iowa.rar.html -a banda legkeményebb albuma,mást nem lehet róla mondani.megéri letölteni.(ezen van rajt pl. a People=Shit,The heretic anthem,left behind...)

http://rapidshare.com/files/138336454/Mate.Feed.Kill.Repeat.rar.html - a legelső Slipknot album ((SIC),eyeless,wait and bleed,surfacing,spit it out...)

http://rapidshare.com/files/138495711/Volume_3-The_Subliminal_verses.rar.html és a Vol.3,amit 2004ben adtak ki.egészen máig ez volt a banda utolsó stúdióalbuma(duality,vermilion,before i forget,pulse of the maggots,the nameless...)

A tracklisteket itt találod: http://allhopeisgone.mlap.hu/?m=2544702

 talán köszönöm,vagy valami :P:D

Címkék: shit iowa teljes people pulse bleed mate wait sic left hope nameless behind mfkr vol3 duality maggots heretic anthem forget

A bejegyzés trackback címe:

https://antichrist.blog.hu/api/trackback/id/tr38623372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása