Slipknot blog

Innen slipknot albumokat,háttérképeket,képernyőkímélőket,videókat tudsz letölteni.ha valami nincs fent a blogon(bármilyen slipknottal kapcsolatos cucc)vegyél fel msnre: ricsimaggot666@windowslive.com

Friss topikok

HTML

All hope is gone-a folytatás

2008.08.17. 17:28 | MaggotRicsi | Szólj hozzá!

Nah hello,ez az oldal igazából azért készült,h folytassam a már megkezdett honlapomat,a http://allhopeisgone.mlap.hu -t.csak a mlap.hu egy fos és 3szor kellett újraszerkeszteni az oldalt.a hírek ide lesznek kirakva,de a dalszövegek és a dalok jelentései maradnak a régi oldalon. nah akkor kezdem is a híreket,ugye minden új számból közzétett a banda(Slipknot,ha nem tudtad volna)egy 30mp-s részletetfeltöltöttem rapidshare-ra:

http://rapidshare.com/files/138009570/AllHope_IsGoneSamples.rar.html

itt az új videoklip,a psychosocial vágatlan verziója:

https://www.youtube.com/watch?v=Wws7mnMewPw

 

jah és ha regisztrálsz a http://getcloser.com-on,meghallgathatod az új album összes számának a 90 mp-s részletét. hétfőn lehet meghallgatni.de CSAK hétfőn.

Címkék: is folytatás slipknot all gone mlap hope psychosocial

A bejegyzés trackback címe:

https://antichrist.blog.hu/api/trackback/id/tr47620025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása